BIVŠOJ ZADRUGARKI MUŽ KUPIO VILU NA MIKINOSU: Zbog njega je PROMENILA IME, a tek da ČUJETE kakvu SVADBU SPREMAJU
Zerina Hećo, Foto: Instagram printscreen/zerinooooo

IZNENADIĆETE SE

BIVŠOJ ZADRUGARKI MUŽ KUPIO VILU NA MIKINOSU: Zbog njega je PROMENILA IME, a tek da ČUJETE kakvu SVADBU SPREMAJU

Rijaliti zvezda živi na visokoj nozi

Objavljeno:

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Zerina Hećo, sreću je pronašla pored bogataša Karlosa, kog je nedavno pokazala javnosti.

Zerina je od svog supruga na poklon dobila kuću na Grčkom ostrvu Mikonos vrednu vrtoglavih 1,2 miliona evra, a u njoj će, kako se navodi, napraviti gala svadbu.

Osim toga, Zerina je promenila ime u Athena Zerina Kandola, a svadba će biti iz 3 dela, jer trebaju da ispoštuju tri kulture.

1 / 6 Foto: Printskrin: Instgaram/zerina.heco

- Dugo nisam videla da se neko toliko voli kao što je slučaj sa Zerinom i Karlosom. On je bogat i ne štedi kada su u pitanju pokloni za Zerinu, jer je iskreno voli i ništa mu nije teško da uradi za nju. Za rođendan joj je poklonio sat marke Roleks kojih ima samo 10 na svetu, a sada je dobila i vilu na Mikonosu vrednu 1,2 miliona evra. Zerina je zbog njega čak promenila i ime, pa se sada zove Athena Zerina Kandola. Kako sam čula u kući u Atini pravi studio gde će snimati pesme. Prave svadbu o kojoj mnogi mogu samo da maštaju, biće iz tri dela, jer trebaju da ispoštuju tri kulture - otkrio je izvor blizak Zerini Hećo.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Telegraf/J.G. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.